ÖT ELEM TANA

– A FÖLD – Női energiák, bőség, stabilitás

Az öt elem műhelymunka első részében a Föld elem minőségét ismerjük meg. Különleges gyakorlatokkal támogatjuk és meditációval tesszük megtapasztalhatóvá ezt az energiát.

A kínai gyógyászat szerint a Föld elem képviseli a központ erejét, a bőséget, a termékenységet, a fogantatást, a női és anyai energiaminőséget. 

A Föld ereje biztonságérzetet, stabilitást nyújt, az otthon megteremtése és békéje függ tőle.A műhelymunka során a kínai gyógyászat elmélete mellett csikunggal, jóga és do-in gyakorlatokkal, önmasszázzsal erősítjük az alsó csakrák működését, tesszük intenzívebbé érzékelésünket és testtudatunkat.

Kapcsolódunk a központunkhoz, elsősorban női energiákkal dolgozunk. Beszélgetünk a fogantatásról, az anyaságról, az egészséges táplálkozásról, továbbá az emésztőszervek működésének serkentéséről, egészségünk megőrzéséről.

Gyere el a workshopra, ha szeretnéd megerősíteni magadban a Föld elem erejét, ha egyensúlyra és harmóniára törekszel az otthonodban és magadhoz vonzanád a bőség és termékenység energiáit; ha arra vágysz, hogy még inkább két lábon állj a földön.

Ajánlott öltözék: puha kényelmes ruha.

Részvételi díj: 12.000.-Ft

Időpont: 2018. 10. 07.    10.00-17.00

Várunk szeretettel:
Vurai Zsuzsa és Bartel Judit shitasu- gyógyászok

Érdeklődni lehet:06/30 582 3853
Bejelentkezés: jogastudiogyomro@gmail.com

Föld elemhez a kép

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar