Asztrológia

Valamikor – még születésed előtt – éteri kezedbe adtak egy hátizsákot, hogy pakolj bele ezt-azt… Jót, rosszat, örömöt, bánatot, sikert, kudarcot – mindent, amiből tanulhatsz, amitől fejlődhet a lelked.

Az Univerzum nem engedhet meg magának “hibás” alkotóelemet – muszáj hát neked is valahogyan tökéletessé válnod. Amikor megszülettél – pontosan abban a pillanatban – ez a hátizsák átváltozott egy radix-karikává… benne van a sorsod.

Az asztrológia egy csodálatos kódrendszer, – aminek kulcsa nem varázslat, nem mágia,- egy ősi, empirikus tudomány, amely a hosszú és rögös úton sem kopott el. Mint egy igazgyöngy, amelyet lassacskán tisztítgatunk a rárakódott szennyeződésektől.

Néha avatatlan, hozzá nem értő kezekbe kerül – néha az avatott kéz is rosszul használja.

Sajnos az összedobált újsághoroszkópok, a betelefonálós műsorok, a szimpla analógiákra épülő, pszicho-bla-blával körített elemzések nem csak a készítő hitelét rontják… De a képzett, hivatástudatos asztrológus nem adja fel, tovább keresi – és meg is találja az igazgyöngyöt, hogy aztán – mint egy kincset – át tudja adni a hozzá fordulóknak.

Munkánkat nagyban segíti a 21. századi technika: ma már nem kell vonalzóval, körzővel felrajzolni a radixot, és a csillagászati adatok is remekül feldolgozhatóak. A fejlődés – a hátráltatások ellenére is – megállíthatatlannak látszik, a sok kis részletből lassan összeáll a NAGY EGÉSZ – mint ahogyan a horoszkóp apró momentumaiból kirajzolódik a személyiség és az életút.

A Magyar Holisztikus Egyesület a világon az egyetlen, ahol a Schőner-módszert tanítják,- a mi tanulóink és klienseink a működő, sallangmentes asztrológiát kapják – ami közelebb van ahhoz a bizonyos igazgyöngyhöz, mint az utolsó évezredekben bármikor volt.

Mit tud tehát a horoszkóp? Mindent. A többi csak az asztrológus szaktudásán, felkészültségén és alázatán múlik. A “kódfejtést” nem lehet fél év alatt megtanulni… talán egy élet is kevés,- de mai tudásunk elég ahhoz, hogy utat mutasson, segítséget nyújtson, amikor elakadsz. Ha valaki mást mond, az nem találkozott még a valódi asztrológiával.

A Magyar Holisztikus Egyesülethez a következő link:

http://holisztikusegyesulet.hu/

A Schőner-módszer linkje:

http://holisztikusegyesulet.hu/Asztrologia-szak/


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar