GYIK

Kik járnak, kikkel fogok találkozni?

Jógázni mindig nagyon nyitott, kedves és segítőkész emberek járnak. Tapasztalatom, hogy ilyen közösségbe hamar be tud illeszkedni minden ember. A gyakorlók többsége hölgy, de mindig nagy öröm, ha férfi vendég is jelen van az órán.

Ezen belül vegyes az összetétel, vannak 60 fölöttiek is, akadnak edzettek és sportolatlanok, túlsúlyosak és vékonyak is.

Kezdő vagyok, csatlakozhatom?

Az oktatóink  mindig figyelnek arra, hogy az órán kezdő és haladó szintű gyakorló is jól érezze magát és elégedetten hagyja el a stúdiót.

Milyen ruhát vegyek fel?

Olyan ruhát, amiben kényelmesen tudsz mozogni, nem vág, nem szorít.
Mezítláb szoktunk lenni. Zoknit hozz magaddal, ha a relaxációnál fázna a lábad, fel tud venni.


Hozzak felszerelést?

Jógastúdiónk professzionálisan felszerelt, semmit nem kell hoznod magaddal. Ha ragaszkodsz a saját eszközeidet, nyugodtan elhozhatod az órára.


Lehet zuhanyozni óra után?

Igen, van zuhanyzó. Törölközőt hozz magaddal.

Nem fogok másokat hátráltatni?

Talán Benned is megfordult, hogy kezdőként vagy adottságaidból adódóan ügyetlenkedni fogsz, több figyelmet igényelsz, és ez a csoportot hátráltatja.

Nem kell aggódnod!  A csoport megértő, hiszen egyszer ők is voltak először, nekik is fájt már valamijük, az oktató pedig figyel Rád.
Az egyes gyakorlatoknak különféle változatai léteznek, és mindenki az állapotának megfelelő változatot kapja. Ha kevésbé megy, ott a könnyebb, ha jobban, ott a nehezebb.

Teljesen természetes, hogy egy fájó derék vagy váll, túlsúly, merev izmok esetén egyénre kell szabni a gyakorlatot. Minden ember más, mindenkinek másra van szüksége.


Félek, hogy kinevetnek…

Nálunk senki nem nevet a másikon, csak saját magán.
Elsősorban azért, mert magára figyel, másodsorban azért, mert mindenki volt egyszer kezdő…Nálunk egy kedves, szerető közösségbe kerülsz. Ne aggódj, nevetni csak együtt fogunk, saját magunkon.

Gerincsérvvel vagy egyéb kialakult problémával részt vehetek a jóga órán?

Bármiféle orvosi problémával csak szakorvos hozzájárulásával szabad részt venni a jógafoglalkozásokon! Amennyiben már részt vehetsz csoportos mozgásterápián, biztos lehetsz benne, hogy Jógastúdiónkban a legjobb helyen vagy!


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK