Babahoroszkópok

Az Univerzumtól – az aszcendenstől és a Napjegytől – kapott tulajdonságok már egészen pici korban megmutatkoznak.

Kérdezz csak meg egy többgyermekes anyukát, mi a véleménye, – mennyire különböznek egymástól a csemetéi, még az azonos nevelési elvek ellenére is… Komoly segítség lehet minden szülőnek, ha tisztában van vele, hogy milyen reakciókra számíthat, milyen képességeket érdemes fejlesztenie, – majd később: merre terelgesse a gyermekét.

Teljesen más bánásmód válik célravezetővé egy Oroszlán és egy Halak típusú palántánál, mint ahogyan hiába erőlteted a kézügyességet, a manuális tehetséget egy Vízöntőre – aki viszont a zseniális gondolkodásával tudna kitűnni…

A médiában a babahoroszkópok is általánosak, kizárólag születésnap alapján készülnek – hitelességük is pont annyi. Személyes elemzéskor – csakúgy, mint a “felnőtt részlegen” – az aszcendens jegyét is figyelembe vesszük, mint legfontosabbat.

“Egy gyermek ígérete mindannyiunknak megmutat egy lehetséges jövőt.”

                                                                                                                                                                     – The Originals c. film –

Szerencsés a helyzet, mert ma már kötelezően  rávezetik a születéskor a kartonra az óra/percet, de itt is szükséges némi pontosítás – a szülő életeseményei alapján ez hamar megoldható. Ha szeretnéd jobban megérteni gyermeked viselkedését, gondolkodását, – ha eredményesebben, kevesebb konfliktussal szeretnéd terelgetni az útján,- ha a képességeit maximálisan igyekeznél a szolgálatába állítani, akkor érdemes elkészíttetned a gyermeked horoszkópját.

Babahoroszkóp készítéséhez időpont foglalásra nincs szükséged!

Az adatok felvételének megkönnyítése érdekében – és hogy biztosan sorra kerülj a rendezvényen – töltsd ki az itt lévő adatlapot:

http://asztrologiahoroszk.wix.com/asztrologia#!iskolahoroszkp-adatlap/c123o

Szeretettel várlak a családi napon:
Farkas Andrea
asztrológus


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar