Feng Shui

Mi is a FengShui? A szó jelentése: szél és víz. A FengShui az elrendezés kínai művészete, egy tapasztalaton alapuló szabályrendszer, eredete 3 ezer  évre vezethető vissza. Segítségével mindenki jobbá teheti életét, megteremtheti otthonában és munkahelyén a chi egyensúlyát, a boldogságot és a harmóniát. Ezen túl lehetőséget kapunk arra, hogy a világ összefüggéseit megérthessük. Előadásom során megosztom veletek tanácsadói munkám során szerzett  tapasztalataimat, hogy bemutassam, hogyan használhatjuk környezetünk láthatatlan energiáinak kedvező hatásait arra, hogy mindennapjaink kiegyensúlyozottabbá váljanak!

FengShui tanácsadói munkám során a legerősebb technikát alkalmazom, a Repülő csillag Iskolát illetve az Iránytű Iskolát.  A világ több híres épülete ezen technikák alkalmazásával épült, hogy hosszú évekig szolgálja tulajdonosa sikerét. Fontos, hogy megtaláljuk azokat az energiákat, amelyek folyamatosan erősítenek vagy gyengítenek bennünket, és az idő múlásának befolyását is kezelni tudjuk. Az egyéni konzultáció során átbeszéljük a felmerülő kérdéseket: Nem történnek úgy a dolgok, ahogyan elképzelted? Párkapcsolati problémáid vannak? Tanulási nehézségekkel küzdesz? Anyagi gondjaid vannak? Romlik az egészségi állapotod?

Ha a rendezvényünkön szeretnél velem konzultálni, nincs szükséged bejelentkezésre, a tanácsadás érkezési sorrendben történik. A tanácsadáshoz kérem, hogy alaprajzzal és pontos északi irány tájolással érkezzetek.

Elérhetőségem : marosizsuzs@gmail.com


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar