Numerológia

Univerzumunk rendezettségének alapja az ENERGIA: a láthatatlan frekvenciákon történő rezgés, amely éppúgy összetartja a nagy galaxisokat, ahogyan a legkisebb részecskéket mozgatja – és amely jelen van a mindennapjainkban is.

A számok csodálatos világa magában hordozza ezt a rezgést – többek között születési dátumunk által meghatározva sorsunk irányát, nevünk betűinek értéke által behatárolva az útra kapott adottságainkat.

Születési dátumunkban a hónap száma az, amely betekintést enged a gyermekkorunkba,- megmutatja többek között, hogy milyen körülmények közé születünk…, és milyen lehetőségeket kapunk meg ahhoz, hogy felkészüljünk a felnőttkori életünkre.

A „gyermekkori szám” rezgéséből feltérképezhető a szülő-gyermek kapcsolat, észrevehető a terület, ahol esetleg nem megy minden simán, megelőzve ezzel, hogy később az elfojtások problémákat okozzanak – hiszen nagyon nem mindegy, hogy milyen terhekkel, milyen „csomagokkal” indulunk el.

Természetesen minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének, ám néha a szeretet jegyében is félresiklanak a dolgok, ha nem vagyunk tisztában a csemete érzelmi szükségleteivel.

Nyilván való, hogy a körülmények és az adott társadalom, a kultúra nagyban meghatározza az út elejét is, de a szülő felelőssége mégis hatalmas: meg kell keresnie a lehető legjobb irányt.

A numerológia egy kulcs lehet a kezünkben gyermekünk lelkéhez,- egy eszköz, ami rávilágít, hogy a kicsi ember valódi megélése egyezik-e azzal, amit mi – szülőként – gondolunk róla.

Mindez természetesen kiegészítve – mintegy megtámogatva egy személyes asztrológiai képlettel – már igen komoly térképnek számít…

Te is szeretnél a gyermekedhez ilyen térképet?

Babahoroszkóp készítéséhez időpont foglalásra nincs szükséged!

Az adatok felvételének megkönnyítése érdekében – és hogy biztosan sorra kerülj a rendezvényen – töltsd ki az itt lévő adatlapot, amellyel egyben a gyermek radix-ábrájához is hozzájuthatsz:

http://asztrologiahoroszk.wix.com/asztrologia#!iskolahoroszkp-adatlap/c123o

Szeretettel várlak a családi napon:
Farkas Andrea
asztrológus


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar