Sütő Mária

ERŐmerítő® tréner, jóga oktató

Saját tréningsorozatom, ahogy megérkezett nekem a neve s műfaja, a hogyanja: az ERŐmerítő® lett a védjegyem.

Így foglalkozom tréningen, egyéni tanácsadásban, oldásokban, ERŐmerítő jógán és egyéni mozgás órán, vagy épp Shiatsu masszázzsal az emberekkel, hozzám fordulókkal.

Számomra az EMBER – az egyedi, az utolérhetetlen, a csoda van fókuszban. Miközben minden tevékenységemben magam fejlődök és megköszönöm a lehetőséget, hogy tanulhatok, magamról, másról, léphetek előre

Fontos a szemlélet, hogy bízni tudjak magamban és ezt tanítani is tudjam. Fontos, hogy a számtalan eszköz, amit ismerek, a legjobbkor legyen segítőtársam.

És fontos, hogy a jóga és az általa nyerhető tapasztalás és gyakorlat, finom megfigyelés hogyan lendít előre – mindannyiunkat. Teszem mindezt a jóga pontosságával, a magam megfigyelői alaposságával, komplex szemléletemmel. Így érkezünk meg belülre, önmagunkhoz, s támogatjuk, finomítjuk, erősítjük létünket, igazi valónkat.

Ha mindezeket megmutathatom, együtt élhetjük át, már jót és sokat tettünk. Köszönöm, ha kíváncsi vagy, adod magad ehhez a folyamathoz, alkalmat teremtesz a személyes – önmagad – megismeréséhez!

Ha életedben új erőt, energiát akarsz érezni, tarts velem az ERŐmerítő® jógaóráimon!

„Csak örömmel, élvezettel, szeretettel csinálni!”

Bejelentkezni az alábbi időpontokra lehet:   10-10.50,    11-11.50,     12-12.50

Várlak szeretettel:

 Sütő Mária
Erőmerítő tréner
www.eromerito.hu
sutomaria@digikabel.hu
eromerito@digikabel.hu

+ 36 70 314 11 92


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar