SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁLÓ TORNA – KARAI ANIKÓVAL

A szülés után az anya teste nagyon sérülékeny és kimerült lehet, ezért ebben az időszakban nagyobb figyelmet kell szentelnünk neki, így segítve a feltöltődést, az energiája visszanyerését. A szülés utáni 6-8. héttől (császármetszés után 10-12 héttől) már érdemes elkezdeni a gyakorlást a mielőbbi regenerálódás érdekében.

A meggyengült medencefeneket gátizomtornával erősítjük, a szétnyílt hasizmot fokozatosan zárjuk vissza, ezzel erősítve a derekat, a mély hátizmokat és a test középpontját. Javítjuk az egyensúlyérzéket a medence stabilizálásával, míg lazítjuk a váll és nyakizmokat, ezzel serkentve a tejtermelő mirigyek működését, mely ugyanakkor segít a könnyebb a szoptatásban, vagy a babahordozásban.

A helyes légzés kialakítása segít az érzelmi hullámvölgyek könnyebb megélésében. Minden szülés után ajánlott ez a fajta lágyabb, finomabb gyakorlás, de különösen akkor, ha a várandósság alatt medence, csípő vagy derék problémáid voltak. Ez a fajta torna biztonságos alapot nyújt egy újabb várandósság megalapozásához is.

Építsd be a napi rutinodba a teljes hasi izomzat minden rétegét átmozgató komplex, sérülten is biztonságosan végrehajtható rövid gyakorlást, amelyet ha rendszeresen végzel az eredmény sem marad el!

Első időpont: 2018. szeptember 17. 17:00

Az órára itt tudsz bejelentkezni:

http://jogagyomro.hu/orarend/

Szeretettel várlak Benneteket:
Anikó


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar