Az iyengar jóga előnyei

  • 0
iyengar jóga

Az iyengar jóga előnyei

Category:cikkek

Ön is szívesen megismerkedne a jóga varázslatos világával? Esetleg meg szeretné tanulni az alapjait? Ez esetben a legjobb helyen jár, hiszen a iyengar jóga ideális azok számára, akik most ismerkednének meg a jóga és a keleti bölcsességek alapjaival.

Az iyengar jóga a hatha jógából nőtte ki magát, akár nevezhetjük annak mellékágának, mégis sokan ezt tartják a jóga típusok közül a legösszetettebbnek.

Az iyengar jóga előnye, hogy gyakorlása, illetve elsajátítása nem okoz semmiféle nehézséget vagy akadályt, így idősebb és fiatalabbak számára is kiváló lehetőség a mélyebb spiritualitás megéléséhez. Az iyengar jóga különféle gyakorlatokból tevődik össze, amelyek során akár segédeszközöket is használhatunk, tehát változatos és érdekes is. Mindemellett azonban nagy hangsúly tevődik a relaxációra is.

A relaxáció szinte minden jóga gyakorlás szerves része, amelynek célja, hogy idegrendszerünk nyugodt állapotában megfelelő spirituális élményben legyen részünk. Ilyenkor elménk tiszta, lelkünk nyugodt, légzésünk egyenletes.

Próbálja ki Ön is az iyengar jogát és keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!


Leave a Reply

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK